Demonstraties

Algemeen

Demonstraties

Wil je voor je bedrijf, vereniging, school of familie uitje een leuke activiteit plannen. Waarom dan niet een  indruk op doen van de handboog sport? Bij HBV Boreas kunnen we voor jullie een demonstratie organiseren waarbij je vooral zelf actief bezig zal zijn met het boogschieten. Een demonstratie is geschikt voor jong en oud. Leuk voor een kinder feestje of voor teambuilding. het boogschieten kan binnen en buiten georganiseerd worden, voor kleine of hele grote groepen.

Wat houdt een demonstratie in:

Een leuke en goede uitleg over veiligheid en boogschieten.

Zelf lekker bezig zijn met schieten.

Een wedstrijd met je groep schieten.

Locaties

Locatie

De demonstratie kan op onze schietlocatie op de ijsbaan te Dokkum gegeven worden. Deze boogschietbaan heeft verschillende afstanden en genoeg ruimte om iedereen te laten schieten.

Schaatsbaan Koninklijke IJsclub Dockum,
Burdaarderstraatweg
te Dokkum

Ook kun je een zelfgekozen schietlocatie opgeven, neem hierover contact met ons op. We kunnen dan bekijken of hier veilig geschoten kan worden.

Materiaal

Materiaal

Wij verzorgen al het materiaal voor de demonstratie boogschieten. u hoeft alleen uw goede humeur en eventueel eten en drinken mee te nemen. Ook voor boogschieten op eigen gekozen locaties nemen we deze materialen mee.

Wanneer een eigen gekozen locatie is goed gekeurd voor schieten zetten we hier een mini boogschietbaan op, met doelpakken en een vangnet wanneer nodig. Wanneer er dus geschoten word op een alternatieve locatie zal er wat extra tijd ingerekend moeten worden voor het opzetten van het boogschieten materiaal.

 Lijst van materiaal voor demonstratie:

Handbogen (verschillende maten en gewichten)

Pijlen

Doelpakken

Vangnet voor pijlen

Tevens nemen wij onze eigen bogen mee om een betere impressie te geven over verschillende bogen (niet voor gebruik door de groepen).

Prijzen

Prijzen

12,50 euro p.p voor groepen t/m 20 personen daarna is het 10,00 euro p.p.

Voor clubs, verenigingen, scholen en stichtingen gelden andere tarieven.
Voor een prijs op maat kun je een bericht sturen via ons contactformulier.